Info

Met 22 jaar monteurservaring als bagage is Evert Bruijns voor zichzelf begonnen. Sinds juni 2012 richt hij zich met Auto- en Motorservice Bruijns op het repareren en onderhouden van auto’s en motoren.

“Ik liep al een aantal jaren rond met plannen om voor mezelf te beginnen”, zegt Evert. “Steeds heb ik die plannen voor me uit geschoven, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om door te pakken en ben ik begonnen met Auto- en Motorservice Bruijns.” Aan de Emdenstraat 9b in Deventer kunnen klanten bij Auto- en Motorservice Bruijns terecht voor APK-keuringen, reparatie en onderhoud van hun auto. “Eigenlijk doe ik alle werkzaamheden die maar met autotechniek te maken hebben”, vervolgt Evert. “Autotechniek is het vak dat ik graag beoefen en waar ik al 23 jaar werkzaam in ben. Door het volgen van opleidingen heb ik bovendien mijn kennis gedurende die jaren altijd up-to-date gehouden. Veel mensen kennen me waarschijnlijk niet van naam, maar wel van gezicht, doordat ik tien jaar chef werkplaats ben geweest bij Marsman, waar ik veel klanten persoonlijk kende. Daarnaast ben ik bij Dusseldorp vier jaar diagnosetechnicus voor BMW geweest.” 

Universeel

Hoewel hij vanuit zijn werkverleden veel met Volkswagen, Skoda en BMW te maken heeft gehad, wil Evert zich met Auto- en Motorservice Bruijns als een universeel autobedrijf profileren. “Ik werk merkonafhankelijk en verricht onderhoud en reparaties aan alle soorten auto’s”, zegt hij. “Daarvoor heb ik de afgelopen jaren genoeg auto’s langs zien komen. Verder vind ik het met Auto- en Motorservice Bruijns vooral belangrijk om open en eerlijk te zijn naar mijn klanten en goed werk te leveren. Ik betrek klanten dan ook nauw bij wat ik met hun auto doe en ze mogen ook altijd mee de werkplaats in om te komen kijken. Verder geef ik ook garanties af op het onderhoud en de reparaties die ik verricht.”

Motoren

Naast auto’s richt Evert zich met Auto- en Motorservice Bruijns ook op reparatie en onderhoud van motoren. “Qua opleiding en werkervaring ben ik weliswaar gespecialiseerd in auto’s, maar de motorkennis is er wel degelijk, aangezien motoren een hobby van me zijn. Bovendien is de techniek van motoren niet veel anders dan bij auto’s. Doordat ik reparatie en onderhoud van motoren vanuit mijn hobby meeneem in mijn beroep, kan ik het mijn klanten bovendien goedkoop aanbieden.”